Adreça

La nostra adreça:

plaça angel guimera 4, sant antoni de vilamajor

GPS:

41.67548202051805, 2.3980552860857642

Telèfon:
E-mail:
Contacte

Horaris d’obertura

Dilluns

9:00-14:00

Dimarts

9:00-14:00

Dimecres

9:00-14:00

Dijous

9:00-14:00

Divendres

9:00-14:00

Dissabte

-

Diumenge

-

Per les tardes estem a casa del clients, podeu contactar via mail a info@dgtic.com


Activitat

Sistemes Cloud

Inverteixi en infraestructura com si fossin un servei, infraestructures centralitzades, gestionades i escalables, dediqui els esforços al Core del seu negoci i confie en nosaltres per a les TIC. Parlem

Desenvolupament d’apps

Desenvolupem la teva app i la integrem en el dia a dia del teu negoci, creem capes intermèdies perquè l’administració de l’app sigui des del teu propi sistema de gestió.

Web + App

Dissenyem la teva web i li vam sumar una APP que s’administra s’alimenta del backend del web, envia push notifications, canvia continguts i actualitza de forma centralitzada.

Software a mida

Desenvolupem mòduls a mida integrant al sistema de gestió actual, compra on-line, sistemes logístics en dispositius Smartphone, Tablet, gestió i control de tasques i operaris etc.

Sistemes

Disseny i instal·lació de xarxes, des del cablejat, racks, unificació de seus per fibra, networking, a la implantació de sistemes de virtualització VMWare, hyper-v, etc. Experts en plataformes Microsoft (Exchange, server, Azure).

Administració pública

Experts en el funcionament de l’administració pública, donem suport i implantem programari de tercers com ABSIS, servei de migració de servidors, manteniment etc.

Categorització

Sector

Informàtica

Municipi

Sant Antoni de Vilamajor

Nucli

Centre

Nuestras útiles categorías y servicios

Desenvolupament d'apps

Desenvolupament Web.

Marketing Online.

Manteniment de sistemes proactius.