Address & Contact

Our Address

plaça angel guimera 4, sant antoni de vilamajor

GPS

41.67546789008168, 2.398049398473776

Telephone

a

Sspace-satellite 16X16istemes Cloud

Inverteixi en infraestructura com si fossin un servei, infraestructures centralitzades, gestionades i escalables, dediqui els esforços al Core del seu negoci i confie en nosaltres per a les TIC. Parlem

Desenvolupament d’apps

Desenvolupem la teva app i la integrem en el dia a dia del teu negoci, creem capes intermèdies perquè l’administració de l’app sigui des del teu propi sistema de gestió.

Web + App

Dissenyem la teva web i li vam sumar una APP que s’administra s’alimenta del backend del web, envia push notifications, canvia continguts i actualitza de forma centralitzada.

Software a mida

Desenvolupem mòduls a mida integrant al sistema de gestió actual, compra on-line, sistemes logístics en dispositius Smartphone, Tablet, gestió i control de tasques i operaris etc.

Sistemes

Disseny i instal·lació de xarxes, des del cablejat, racks, unificació de seus per fibra, networking, a la implantació de sistemes de virtualització VMWare, hyper-v, etc. Experts en plataformes Microsoft (Exchange, server, Azure).

Administració pública

Experts en el funcionament de l’administració pública, donem suport i implantem programari de tercers com ABSIS, servei de migració de servidors, manteniment etc.

Our Useful Features & Services

Desenvolupament d'apps

Sistema d'apps mixtes

Desenvolupament Web.

Marketing Online.

Manteniment de sistemes proactius.